lørdag 29. november 2008

Karaoke-aften


Fredag den 28.noviembre var det duket for språkskolens karaoke-aften. Hver uke har de et eller annet opplegg, noe vi aldri har orket oss til å bli med på enda. Men Natalie og Karina deltok denne gangen, fullt parat med de vakre stemmene sine. Skrikete stemmer sier dere? Nei, vi holder faktisk en viss standard.

Da vi møtte opp ved skolen, presset vi seks stykker inni en taxi. Helt vanlig her. Alt for å spare på kronene vet dere. Vi kom frem til locationen som vi hadde sett for oss var en stue hjemme hos en av lærerne, men nei! Fy himalaya og alle høye ting for et hjem noen mennesker befinner seg i. Her i landet bor de hjemme til de gifter seg, og med et sånt hus hadde vi aldri villet gifte oss. Etter å ha gått igjennom voldsomme stuer preget av viktoriansk stil og penger, kom vi til karaoke-avdelingen av huset. For de geografisk interreserte, lå den rett ved siden av familiens egen sjokoladefabrikk. Rommet for ukens begivenhet var en slags sal/stue med skikkelig anlegg og flere skjermer rundt om. Etter kylling og chips og diverse drikkevarer på huset, og et par timer med leting i noen fete sang-leksikon, fant vi endelig gjemt mellom utallige Julio Iglesias, Shakira og Ricky Martin-sanger, en sang som vi kunne vise oss fram med. Det var den elskede og ikke i hele tatt landeplagende slageren av Las Ketchup, Asereje -til alles glede og aplaus. Og det ballet bare på seg. Vi fant også senere et par ABBA-sanger. Vi kunne rett og slett ikke styre unna.

Folk strømmet til, en salig blanding av generasjon 25+ og de litt mer viderekomne i livet. Vi følte oss virkelig veltilpasset i denne fargerike godteposen. Ellers er det verdt å nevne kveldens mest populære og brukte ord. Vi nevner i fleng: Amor(kjærleik), corazon(hjertepumpe), beso(trynesleiking), te quiero(det å like et annet menneske), alma(sjel), osv. Noen av sangene var også litt på kanten, men det er mye som er det her i Bolivia.

Alt i alt, vi koste oss. Dette er noe vi kan se tilbake på med begge øynene og minnes i vår alma.

6 kommentarer:

Anonym sa...

kjekke mann du fant deg natalie;) har dåke de kjekt?:)

Anonym sa...

Såg kje så kjekt ut..:P
Fant Natalie seg ein mann? :O
Ka nå eg har gått glipp av? ;)

Anonym sa...

Hallo jenter!
Godt å sjå atte dokke kose dokke... Tippe dokke galgoe på ricky martin! Å Natalie, du bør ikkje uroa Knut for møkje. Han har nok å bekymra seg for me alle tilhengerane han har (eller har han fått farga håret?) om an ikkje må tenka på dine ;)
På tie me nytt innlegg nå ja, har venta på d....
Å forresten passe d at eg komme t dokke 7/8 januar t 18?

natalie&karina sa...

Joda Hilde! Det er tidenes mest useriøse lærer faktisk! Men vi koser oss meget her sammen med alle de falsk-syngende bolivianere! Og Karina passer på Natalie med alle sine ledige hender.

Vi har egentlig planlagt ferien vår til Chile- Peru akkorat da! Februar da?

Anonym sa...

e d ocfel? hmm..

Anonym sa...

HAH! Å dåkke kooose dåkke så i sydenland på sydenfest med sydenmannar!