torsdag 9. oktober 2008

Bilde tid!



Yesterday, we (Karin and Natalie) took a few photos during class. (we thought) They actually were very nice! Enjoy.





Å for dem som lurer er vi ikke i Bolivia ennå faktisk! Men du kan lese om Bolivia her:

http://no.wikipedia.org/wiki/Bolivia

3 kommentarer:

natalie&karina sa...

Bruk Mozilla Firefox :)

Anonym sa...

"Noko kjekt" er eit relativt bredt uttrykk. Fiffig nok, vert dei fine grensene mellom kjekt og påtatt, utviska idet eg prøver å forflytta min eksistens vekk frå ei stove eg ikkje kan oppgje lokasjonen til.

Av og til tenkjer eg at eg har sitt mykje. Som når Natalie ligg og syng i eit blad, men ikkje trur me andre høyrer det, og Karina sit og hikker og leiker frosk. Begge gjer det vel å merka ubevisst. Det er då, i den augenblinken, eg innser at denne bloggen er det perfekte tidsfordriv, fritidssysselet, ja kanskje til og med rehabiliterande? Dette vokabulare kalaset med innslag av både lyd og bilete, skaper liv til det imaginære tilværet som ein faktisk, utruleg nok, saknar.

Reka og hesten, eg tykkjer om dykk! Bloggen kunne lukta reker i fiskebollesaus, og eg ville fortsatrt lagt den til på favoritt-lista mi.

Anonym sa...

ååå, eg savne dåkke! dåkke e så herlige;p hehe! å dåkke har kj noge liv;) sunst synd på dåkke akkuratt nå, bur mitt i skogen å greier.. e kj allti lika lett..mn dåkke ska ne t bolivia dah, så ja..