torsdag 9. oktober 2008

Helen på besøk! O salige lykke


Det er særs mye press på oss når vi nå skal skrive et innlegg om Helen, skrivekunstens mester. Men vi skal gjøre vårt beste, til ære for dette enestående og unike mennesket.

Frøken Edvardsdotter ankom Eidsvoll Verk i dag, etter en liten uke i Oslo. Og hva er vel bedre enn et aldri så lite avbrekk til Hurdal? Antageligvis mye, men hun tok altså turen allikevel.

Vi føler at ord ikke kan romme gleden over denne solskinnsdagen, så siden en mann (eller var det en kvinne?) en gang kom på å si at bilder sier mer enn tusen ord, så burde disse fotografiene si MER enn nok!







"Hvorfor i all verdensrommet har de sånne klær på seg? " -tenker ALLE nå. Vi hadde nemlig vår ukentlige fellesskapskveld, og temaet var 60+. Det var greit nok... Med tanke på at ingen av oss faktisk vant noe som helst gjennom hele bingo-runden! Ubeskrivelig urettferdig. Og selv om vertene prøvde å flytte oppmerksomheten vår over på sangbøker og gratis vaffler og saft, var skuffelsen STOR blandt oss som satt tomhendte igjen. Men tross i vårt nederlag seilte kvelden fort avsted med rullator og mel i håret.


Ingen kommentarer: