tirsdag 7. oktober 2008

Vårt (Land) første ekte innlegg


Hurdal er en plass. Den plassen er teit. Teite ting består som regel av 90% skog, hvor resten er sjø, grevling og elg. Dette er Hurdal.
Oppe i skogen ligger noen små hus, og vi bor i ett av dem. Sammen med oss bor 8 andre kjønnsforvirra jenter. Vi har en boks i skapet. I boksen er det penger.

Vi har det gøy ilag, og snart skal vi dra fra hverandre. Det blir enda gøyere. Da skal vi til Bolivia, et land som har ganske mye høye fjell. Disse fjellene sitter fast på et kontinent som ofte blir kalt Sør-Amerika. Noe som kanskje sjokkerer de noe mindre intelligente individer, samt enkelte fra Vea.

Nå skal vi ta en av våre faste styrketreningsøkter nede i Hullet på de blå mattene som vi tilfeldigvis fant nede i gymsalen. Takk for lånet, Gerson.

Helliget vorde ditt navn, amen.

9 kommentarer:

Maria sa...

Så kjekt at dåkk har fått blogg:) Nå kan eg jo fylla me på ka dåkk drive på me om dagane! Oppdater masse:-D loooooooove from finnøygirl!

karinaundpreben sa...

...kva gjer de egentleg der?

Anonym sa...

for en kul blogg!

Anonym sa...

Miss You!!
denna bloggen e jaffal for meg for å sei det sånnt ;)

Anonym sa...

DU!!! KJE MOBB VEA!

johnmartin sa...

Kuuult :D
Jeg likte egentlig www.vaksinererdyrtmenvierbillige.blogg.no best da :)

Anonym sa...

Bolivia rocks! izzy like dinna bloggen

Anonym sa...

savnesavnesavne dåkke<3

Anonym sa...

Hahaha! For en fenomenal blogg! Dåkke skriv no det so artig:) No he ej til og med lagt den til i favoritter, so då må dåkke virkelig oppdatere ofte:) Blir spennande ditta!

Koz og nuz ;)